veliki logo ARBORING misija vizija

 

ARBORING misija i vizija

ARBORING j.d.o.o. osnovan je 2016. godine. Naša misija je poboljšanje kvalitete njege zelenila, osobito stabala u urbanim prostorima. Cilj našeg poslovanja je savjetovanje upravitelja pojedinačnih stabala i šuma kako bi se integralnim gospodarenjem ostvarili maksimalne ekološke, ekonomske i socijalne koristi na gospodarenim urbanim, periurbanim i šumskim površinama.

Načelo potrajnosti gospodarenja zelenilom, održivi razvoj, obnova i zadržavanje ekološkog i biološkog optimuma te poticanje bioraznolikosti glave su misli vodilje u našem poslovanju.

Njega stabala vrlo je važan i kompliciran proces koji je potrebno prepustiti u ingerenciju stručno osposobljenom kadru koji je sposoban nositi se sa sve zahtjevnijim izazovima nastalim zagađenjem i ekstremnim vremenskim uvjetima. Zbog specifičnih odnosa u ekosustavu negativne posljedice vidljive su sa vremenskim odmakom, ali su nažalost sve češće i sveprisutne.

Svojim specifičnim znanjima i iskustvom u struci, te znanstveno istraživačkim radom upozoravamo na negativne trendove koji su očiti na zelenilu u urbanim područjima.

Ukoliko ne želite njegu Vašeg zelenila i stabala prepustiti slučaju, obratite nam se s povjerenjem. Zdrav, otporan, održiv i kvalitetan okoliš naša je vizija i presudan faktor u očuvanju života na zemlji.