Rušenje drveća

rušenje drveća

Rušenje drveća za Vas obavlja tim koji:

  • posjeduje specijalističke certifikate priznate u cijelom svijetu
  • najvišu razinu tehničkog i praktičnog znanja
  • posjeduje osiguranje od štete nastale prilikom izvođenja radova

Više informacija možete saznati u tekstu ispod.
Pružite nam Vaše povjerenje i mi ćemo Vam pružiti garanciju zdravih i sigurnih stabala.

 

Rušenje drveća u urbanim prostorima predstavlja niz radnji prilikom kojih može nastati velika materijalna šteta ili u najgorem slučaju ozljede s najtežim posljedicama. Zbog navedenih rizika potrebno je rad na njezi stabla prepustiti posebno educiranom kadru koji je opremljen sa specijalističkom opremom.

Mi smo svoje vještine stjecali na mnogim zahtjevnim projektima u Njemačkoj i drugim zemljama JI Europe. Zbog toga rušenje drveća možemo napraviti u skladu sa najmodernijim zahtjevima kako bi ste Vi bili sigurni da je Vaša imovina u sigurnim rukama. Kao kurtoaznu činjenicu možemo naglasiti da rušenje drveća za Vas radi član prve generacije Hrvatskih certificiranih Europskih njegovatelja stabala (ETW).

Certifikacija arborista praksa je koja je prihvaćena u cijelom svijetu pa tako rušenje drveća postaje manje rizičan posao. Prateći najmodernije trendove u arborikulturi imamo certificirane Europske njegovatelje stabla (ETW). Kako bi se stekao certifikat potrebno je uspješno položiti rigorozan praktični i teoretski dio ispita koji se održava u posebnim ustanovama za obrazovanje koje su certificirane od Europskog saveza za arborikulturu (EAC). Osim što svaki ispit nadzire poseban nadzornik EAC-a certifikat je valjan samo ako se svake tri godine ponovno dokažu kompetencije u arborikulturi kroz teoretski dio ispita. Takav certifikat uvjet je u razvijenijim zemljama da se izvođač radova može aplicirati na natječaje za njegu stabala i rušenje drveća.

Osim certificiranog ETW naš tim sadrži tim doktora znanosti sa područja šumarstva i kandidata za MSc iz arborikulture i urbanog šumarstva koji studira u Velikoj Britaniji. Ulaganjem u naše kvalifikacije razlikujemo se od konkurenata koji njegu stabala olako shvaćaju riskirajući time nastanak znatne štete na Vašoj imovini.

Kako bismo Vam pružili dodatnu sigurnost te podigli kvalitetu naših usluga posjedujemo i lukrativnu policu osiguranja od šteta nastalih prilikom izvođenja radova stoga rušenje drveća sa nama postaje odgovoran ali za klijenta bezbrižan zahvat.

Ukoliko želite da Vaša imovine tijekom njege stabala bude sigurna, obratite nam se s povjerenjem.

 

  • Vaš Arboring tim